Hartje
Taipei

Een zee aan ruimte
en geweldig uitzicht

Een zee aan ruimte en geweldig uitzicht. Geniet hier van alle rust en ruimte die je tot je beschikking hebt. Creëer een thuis dat past bij hoe jij je leven leeft. Vind connectie met buiten door het uitzicht op de prachtige daktuin en terrassen. In Hartje Brussel en Hartje Taipei komt een gevarieerd woonaanbod van 2- en 3-kamerappartementen in de vrije sector huur. Allemaal compleet en luxe afgewerkt. De verhuur start medio 2023.

EINDHOVEN HARTJE TAIPEI

Wanneer Philips en ASM in 1988 besloten een afdeling van hun dochteronderneming ASML in Taiwan te vestigen, hadden ze waarschijnlijk niet meteen voor ogen dat het een begin van een sterke band tussen Eindhoven en Taipei betekende. Op gebied van design en vooral technologie zijn deze twee steden inmiddels als een spinnenweb verweven.

VRIENDSCHAP IN TECHNOLOGIE

Inmiddels bouwt de eerder vernoemde Taiwanese afdeling van techgigant ASML een volledige lijn machines die vervolgens de hele wereld over gaan. Ook bij DAF, wat begin deze eeuw een vestiging in Taiwan opende, gaat het goed. Het bedrijf van Eindhovense oorsprong kreeg het in 2017 voor elkaar om de tienduizendste in Taiwan geproduceerde DAF truck van de band te laten rollen.

stcaf Facts
  • 56 appartementen

  • Twee daktuinen

  • Één binnenplaats

  • Overdekt parkeren

  • Ov voor de deur